TIETOA MEISTÄ

Kauneus ja Hyvinvointi E.L.E on perustettu vuonna 2015. Toimimme vuoteen 2022 nimellä Kauneushoitola Liisi Eliisa.

- Liisi Työskentelee tällä hetkellä pääasiassa jalkojenhoitojen ja ripsienpidennysten parissa. Liisi on valmistunut jalkaterapeutiksi (AMK) keväällä 2022. Taustalla hänellä on myös SKY-kosmetologin tutkinto johon hän valmistui Kuopiosta 2014 sekä vuonna 2019 Liisi valmistui jalkojenhoidon ammattitutkinnosta. Liisi on JB Lashesin sertifioitu ripsiteknikko, käynyt myöskin lash- ja browlift koulutuksen.


- Hanna taas on käynyt koulunsa Joensuussa ja valmistunut vuonna 2013 SKY-kosmetologiksi. Hannalta löytyy mm. Aleksandrian sokerointikoulutus, mikroneulaus koulutus ja Norwell:in suihkurusketus koulutus, sekä lash- ja browlift koulutus.


- Jenna on monelle tuttu useamman vuoden ajalta. Hän suoritti harjoittelunsa hoitolassamme ja valmistumisen myötä jäi hoitolaan työskentelemään. Jenna on valmistunut Joensuusta kosmetologiksi vuonna 2021. Jennalta löytyy JB Lashesin klassisten- ja volyymi ripsienpidennyksien koulutukset, Norwell:in suihkurusketus koulutus ja Aleksandrian sokerointi koulutus, sekä lash- ja browlift koulutus.

Jenna, Liisi & Hanna